sábado, 12 de mayo de 2012

En busca de la felicidad

En busca de la felicidad

No dejes que nadie te diga que no puedes hacer algo, ni siquiera yo. Si tienes un sueño tienes que protegerlo . Las personas que no son capaces de hacer algo te dirán que tu tampoco puedes. Si quieres algo, ve a por ello y punto.

8 comentarios:

  1. Ja fa temps que vaig veure aquesta pel·lícula i recordo que em va agradar molt...En els temps que estem vivint ara, el missatge d'esforçar-se per aconseguir un somni ( o una realitat), és molt ben vingut.
    Aquest paràgraf de la peli, és tota una lliçó de la lluita per sobreviure. La pena és que no tothom hi arriba...Però com a mínim, cal intentar-ho.
    Petons de bona nit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic d'acord amb tu, penso que és una pena que no tothom pugui arribar a acomplir els seus somnis, tal com ha escrit la "Papallona blava" en el seu comentari: El més terrible dels sentiments és el sentiment de tenir l'esperança perduda.
      No obstant això, perdre és un motiu per a lluitar més del que mai no hauries pensat i demostrar que no només pots aconseguir el teu somni, sinó anar més enllà. :)

      Eliminar
  2. El més terrible dels sentiments és el sentiment de tenir l'esperança perduda.
    (Federico Garcia Lorca)
    Abraçades somniadores.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Potser sí que és el més terrible dels sentiments, però fins i tot quan has perdut el teu somni, no pots desistir, ja que això et farà ser més fort que abans i entendre que allò que creies primordial no ho era:)

      Eliminar
  3. Vinc del triple assassinat de l'apunt anterior, i ara m'adono que no ho he fet pas tan malament. M'heu fet triplement feliç.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El vídeo és molt emotiu, lluitar per un somni és molt més difícil del que pot semblar.!

      Eliminar
  4. M'apunto aquesta frase, m'anirà bé rellegir-la els dies grisos. Una abraçada!

    ResponderEliminar