domingo, 6 de mayo de 2012

La vida es bella



La vida es bella

- Buenos días, princesa! He soñado toda la noche contigo, íbamos al cine y tu llevabas aquel vestido rosa que me gusta tanto, sólo pienso en ti princesa, pienso siempre en ti, y ahora.. 

- Mamá! Papá me lleva en carretilla, pero lo hace fatal, me hace morir de risa, vamos los primeros! Cuántos puntos tenemos hoy, papá? 

- Corre! Vamos! Que vienen los malos que gritan! Vámonos! 

- Dónde? 

- Aquí, aquí, ven ,corre, ven! Deprisa.

12 comentarios:

  1. No he vist la pel•lícula i aquest trosset m’ha fet posar la pell de gallina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És molt emotiva aquesta pel•lícula. Malgrat que la família és deportada a un camp de concentració nazi, el pare fa tot el possible per a mostrar al seu fill la part més dolça de la vida:)

      Eliminar
  2. Una pel·lícula preciosa, que com diu l'amiga de Quaderns, fa posar la pell de gallina...Però és més aviat un bell conte basat en fets reals, ja que és del tot inimaginable que es podés dur a terme, en un camp de concentració nazi. Però val la pena veure-la, pel missatge optimista...
    Bon diumenge.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'encanta escoltar la veu vulnerable del nen, que no sap què succeeix vertaderament. L'optimisme del pare combat la tristor de la guerra! Malgrat ésser un fet del tot inimaginable, és bo ser optimista, perquè la vida ja és suficientment tràgica, no? :-)

      Eliminar
  3. Penso que és un bell cant a la vida. Malgrat tot sigui fosc i tenebrós, sempre hi ha una lluerna que ens il•lumina el camí. Encara que només estigui en la nostra imaginació. La il•lusió d’un nen no s'hauria de trencar mai.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Completament d'acord amb tu, és necessària l'esperança per a seguir endavant, no? La guerra no hauria de trencar mai la il·lusió d’un infant, la vida ja s’encarregarà d’això !

      Eliminar
  4. Tots els punts vénen fins aquí, quan se'ls demana tan rebé.

    ResponderEliminar
  5. Hola , encara hi ets a temps. Raons que rimen del Victor Pàmies , és el blog d'ell . No vegis quina moguda avui apadrinant paraules. També ho pots fer per facebook o twiter. busca aPARAULA'm al face. Molta sort i bona nit

    ResponderEliminar