jueves, 18 de julio de 2013

 
“Hola Aitana, me llamo Josep Mascaró y tengo 102 años. Soy un suertudo. Suerte por haber nacido, como tú. Por poder abrazar a mi mujer. Por haber conocido a mis amigos. Por haberme despedido de ellos. Por seguir aquí. Te preguntarás cuál es la razón de venir a conocerte hoy, es que muchos te dirán que a quién se le ocurre llegar en los tiempos que corren, que hay crisis, que no se puede… Ja! esto te hará fuerte. Yo viví momentos peores que este, pero al final, de lo único que te vas a acordar es de las cosas buenas. No te entretengas en tonterías, que las hay,  y vete a buscar lo que te haga feliz que el tiempo corre muy deprisa. He vivido 102 años y te aseguro que lo único que no te va a gustar de la vida es que te va a parecer demasiado corta. Estás aquí para ser feliz”.

4 comentarios:

  1. Preciós i tendre, em trec el barret davant del publicista que ha fet aquest anunci....La saviesa d'un avi de 103 anys, donant una lliçó de vida a aquesta coseta tan perita que és l'Aitana...Un avi savi de ment i àgil de físic, tot un record per un ésser humà!!! La finalitat de venir, també penso que és per ser feliç, encara que de vegades, les circumstàncies...
    Gràcies per compartir-ho, i que tinguis molts petits moments de felicitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. 102 anys no separen tant unes persones de les altres. No sempre podem ser feliços, però al llarg dels anys aprenem que després d'èpoques difícils sempre ve la calma. Potser és això, un balanç entre l'alegria i l'amargor. No podríem viure sense una de les dues coses, i malgrat tot el patiment que hem viscut, ens aferrem a la vida, ens l'estimem. Aprenem a viure, a sobreviure a vegades, a acomiadar-nos de persones sense les quals mai no hauríem pensat poder continuar cap endavant.

      Eliminar
  2. És genial aquest anunci, gràcies per rescatar-lo i transcriure'l. Un missatge per no oblidar i tenir-lo present cada dia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un missatge que molts cops oblidem. Com tu dius, ho hauríem de tenir present cada dia, d'estimar-nos la vida cada dia, hi hagi tempesta o faci bon temps.

      Eliminar